• Πολιτική διαμονής
Λόγω της κατάστασης (Covid-19) η πολιτική κρατήσεων-ακυρώσεων του καταλύματος διαμορφώνεται σύμφωνα με τις γενικές οδηγίες του κράτους

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

 • Pelion Esties: Άφιξη (Check-in): 15:00 - 21:00
  Pelion Esties: Αναχώρηση (Check-out): 08:00 - 11:00

  Όλες οι Βίλες βρίσκονται σε κατοικημένες περιοχές. Παρακαλούνται οι επισκέπτες να σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας.

  • Θερινή περίοδος 15:00 - 17:30 και 23:00 - 07:00
  • Χειμερινή περίοδος 15:30 - 17:30 και 22:00 - 07:30

  Παρακαλούνται οι επισκέπτες να λάβουν υπόψιν τους ότι, λόγω του γεωγραφικού διασκορπισμού των Βιλών, στην Pelion Esties δεν υπάρχει τυπική υπηρεσία υποδοχής (Reception front desk). Για να κανονίσουν την ακριβή ώρα άφιξης / αναχώρησής τους καλούνται οι επισκέπτες να επικοινωνήσουν με το +306972845671 τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα.

  Δεν επιτρέπεται η διανυκτέρευση στο κατάλυμα και η χρήση των εγκαταστάσεών του από άτομα πέραν των επισκεπτών που συμφωνήθηκαν κατά την κράτηση.

  Όλα τα παιδιά όλων των ηλικιών είναι ευπρόσδεκτα στις Βίλες της Pelion Esties

  Τα παιδιά ηλικίας έως και 2 ετών διαμένουν δωρεάν εφόσον χρησιμοποιούν το κρεβάτι των κηδεμόνων τους ή διαθέσιμο βρεφικό κρεβάτι.

  Δεν υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης επιπλέον κρεβατιού.

  Τα κατοικίδια επιτρέπονται μόνο κατόπιν αιτήματος χωρίς επιπλέον χρέωση.

  Τα καλά εκπαιδευμένα κατοικίδια έως και 14kg επιτρέπεται να διαμένουν εντός των οικημάτων. Όλα τα υπόλοιπα κατοικίδια μπορούν να διαμείνουν στους εξωτερικούς χώρους των Βιλών.

  Καθαρά κλινοσκεπάσματα και πετσέτες δίνονται προς αλλαγή κάθε τέταρτη μέρα.

  Τα αναλώσιμα που διατίθενται στο κατάλυμα προορίζονται για την κάλυψη, με λελογισμένη χρήση, των αναγκών των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της διαμονής τους και δεν ανανεώνονται.
  Επιπλέον παροχές πχ: βρεφικές κούνιες, παιδικά καρεκλάκια φαγητού, σίδερο, σιδερώστρα, χάρτες κ.α. γίνονται δεκτά κατόπιν αιτήματος και βάση διαθεσιμότητας
  Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα εντός των Βιλών.

  Δεν επιτρέπονται εκδηλώσεις και πάρτι.

  Απαγορεύεται η μεταφορά εξοπλισμού, επίπλων ή/και όλων των εσωτερικών αντικειμένων των Βιλών στον εξωτερικό χώρο.

  Όλες οι Βίλες είναι παραδοσιακά πηλιορείτικα οικήματα και αναπτύσσονται σε πολλά επίπεδα. Παρακαλούνται οι επισκέπτες να έχουν αυξημένη προσοχή στα μπαλκόνια, τις σκάλες, τον εξωτερικό χώρο και τα καλντερίμια. Θα πρέπει να υπάρχει συνεχής επίβλεψη των ανήλικων παιδιών.

  Πριν την χρήση της πισίνας/ υδρομασάζ παρακαλούνται οι επισκέπτες να διαβάσουν τους αντίστοιχους κανονισμούς που βρίσκονται στο χώρο.

  Η Pelion Esties αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικά με υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες που οφείλονται σε ατυχήματα ή προέρχονται από ακατάλληλη συμπεριφορά και/ή σε αμέληση των βασικών κανόνων ασφαλείας.

  Παρακαλούνται οι επισκέπτες να ασφαλίζουν το σπίτι κατά την απουσία τους. Η Pelion Esties δεν ευθύνεται για την απώλεια ή κλοπή των προσωπικών ειδών των επισκεπτών κατά τη διαμονή τους.

  Σε περίπτωση κακοκαιρίας (δυνατός αέρας, βροχή) παρακαλούνται οι επισκέπτες να κλείνουν τις ομπρέλες στους εξωτερικούς χώρους και να ασφαλίζουν τα παντζούρια.

  Η χρήση των ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών να γίνεται σύμφωνα με τα βιβλία οδηγιών που βρίσκονται στα καταλύματα.

  Η χρήση του BBQ γίνεται με ευθύνη των επισκεπτών. Παρακαλούμε να ακολουθούνται πάντα οι οδηγίες ασφαλούς χρήσης που βρίσκονται πάνω στην συσκευή.

  Για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας παρακαλούνται οι επισκέπτες, κατά τη διάρκεια της απουσίας τους από το κατάλυμα, να βεβαιωθούν ότι έχουν κλείσει τα κλιματιστικά και τα φώτα.

  Κατά την αναχώρηση γίνεται έλεγχος των καταλυμάτων. Σε περίπτωση κλοπής ή φθοράς/καταστροφής ιδιοκτησίας ο πελάτης χρεώνεται άμεσα και η Pelion Esties επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

  Όλες οι Βίλες βρίσκονται μέσα στη φύση σε ένα δασικό περιβάλλον. Η παρουσία εντόμων πέριξ και εντός των καταλυμάτων είναι αναμενόμενη πάρα την συστηματική απεντόμωση που πραγματοποιείται από την Pelion Esties.

  Σας ευχαριστούμε θερμά που διαβάσατε την πολιτική διαμονής για τα καταλύματα της Pelion Esties. Η τήρηση των κανονισμών θα εξασφαλίσει μια ευχάριστη και ασφαλή διαμονή για εσάς.